Piese Auto Ford

Unde comandam piese auto Ford

by @altgradauto - Dec 11, 2018 - piese auto Ford

Folosind piese auto Ford originale beneficiem de cele mai inalte standarde de conformitate in materie de piese auto Ford, cele mai dure conditii de testare a calitatii acestora tocmai pentru a putea rezista in cele mai aspre conditii meteo dar si cele mai dure conditii de trafic.

continue reading
2 readers |0 Comments|Reply

AltgradAuto ofera piese auto Ford, inclusiv pentru proprietarii de Ford Focus !

by @altgradauto - Nov 29, 2018

Sunteti cumva posesorul unui Ford Focus, sa zicem de generatia a treia si nu stiti de unde sa gasiti piese auto Ford Focus ? Ei bine, aflati atunci ca puteti gasi piese Ford Focus noi si de calitate la AltgradAuto! Acesta este importator si distribuitor autorizat in Romania de piese Ford pentru orice model de automobil produs la ora actuala de Ford: Focus, Mondeo, Fiesta, Transit, Edge, Galaxy, Connect, Fusion, Kuga, Custom, Smax si, bineinteles, Mustang!

continue reading
2 readers |0 Comments|Reply

Piese Auto Ford Mondeo Hybrid

by @altgradauto - Nov 20, 2018 - piese auto Ford Mondeo

O gamă îmbunătățită la piese auto Ford Mondeo Hybrid, cu sisteme de propulsie de tip benzină electric, va fi lansată în Europa în cursul anului viitor. Noua linie de modele va include o versiune Wagon elegantă și practică.

Dezvoltată exclusiv pentru Europa, versiunea Wagon le va oferi clienților lui Mondeo Hybrid posibilitatea de a transporta bagaje de dimensiuni mari în timp ce beneficiază de un moto electric care nu creează probleme de autonomie.

continue reading
1 readers |0 Comments|Reply

Esti in cautare de cele mai bune solutii in materie de piese auto Ford ?

by @altgradauto - Nov 13, 2018 - piese auto Ford

Noi iti prezentam solutia perfecta indiferent de problema masinii tale Ford. Altgradauto este importator de piese auto Ford, ce dispunde si de piese auto Ford , numai bun pentru cei care au nevoie de piese originale Ford! Piesele Ford, vin de fiecare data cu garantie direct de la Ford si se potrivesc fara probleme, indiferent de modelul de masina Ford pe care il detii. Spre exemplu, daca ai un automobil marca Ford, comanzi direct de la furnizorul AltgradAuto sau prin intermediul reprezentantelor si primesti piese auto Ford la fel ca cele cu care a iesit masina de pe poarta fabricii.

 

 

Pentru a va da seama compara piesele originale Ford pe aplicatia online Catalog.AltgradAuto.ro si sa verificati preturile . Din punct de vedere al calitatii si durabilitatii, nimeni nu poate contesta avantajele pieselor auto originale Ford.

Recomand oricarui detinator de Ford, sa apeleze cu cea mai mare increderea la acestia datorita serviciilor de calitate la cele mai convenabile preturi. De asem

continue reading
5 readers |0 Comments|Reply
[]