Suedish Finters Page

South Bellmore Veterinary Group New York, Tokyo Opening: Pet bekymre ěre behandling

Øre behandling

 

Rensning din pets ører er en avgjørende skritt når det gjelder forhindrer øre infeksjon.

 

Generell rengjøring

 

Dette diagrammet illustrerer grunnleggende anatomisk landemerker av canine øre kanalen. For generell rengjøring for å bli gjort hjemme de stedene av interesse er øreklaff, vertikale øre kanalen, og den horisontale øre kanalen.

 

Den vertikale kanalen er den lengste delen av det eksterne øret. Så lenge rengjøring utføres rett ned den vertikale øre kanalen, den horisontale kanalen og øret trommelen vil bli unngått, og dermed hindre skade på tromme trommelen.

 

continue reading
1 readers |0 Comments|Reply

South Bellmore Veterinary Group New York: General & Ortopedisk kirurgi

Vår kirurgiske Suite er uten sidestykke. De fleste surgeries utføres av våre erfarne veterinærer. Abdominal og thoracic kirurgi, øye kirurgi, Perianal kirurgi, totalt øre kanalen ablations, og en full kompliment av ortopediske prosedyrer som brudd reparasjon og cranial korsbånd reparasjon er bare noen eksempler på hva vi gjør

 

Mens under anestesi våre pasienter overvåkes med toppen av linjen bedøvelse overvåkings utstyr inkludert puls oximetry, blodtrykk Analysatorer, EKG og temperatur sonder. Våre pasienter er utvinnes under vaktsom øye av våre utdannede teknisk personale.

continue reading
1 readers |0 Comments|Reply
[]